O nama

Agencija CENTURY 21 Futura otvorila je svoj ured u Poreču, istarskom gradu zanimljive povijesti koji je smješten na zapadnoj obali poluotoka i koji vrvi nekretninama okruženim mediteranskim ozračjem. Djelovanjem na području grada Poreča i njegove šire okolice agencija obuhvaća poslovne prostore, zemljišta, stanove i kuće u centru gradskih zbivanja, ali i u mirnijim mjestima okruženim maslinicima i vinogradima s pogledom koji seže do mora.

Posjedovanjem licence, upisom u Registar posrednika u prometu nekretnina pri HGK i stručnim pristupom materiji, agenciji je omogućeno da svakodnevno ostvaruje svoju misiju pružanja profesionalne usluge posredovanja u prometu nekretnina između potencijalnih klijenata na način da im se omogući sigurna i kvalitetna prodaja, najam ili kupnja u skladu s tržištem nekretnina i zakonodavstvom.

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo učiniti sve da ga opravdamo i zadržimo!
U svrhu pružanja bolje funkcionalnosti, korisničkog doživljaja, sigurnosti, nesmetanog rada i evidencije broja korisnika na web stranici koristimo web kolačiće. Hitni kolačići potrebni su za optimalno funkcioniranje web stranice, a drugi se kolačići upotrebljavaju za prilagodbu sadržaja i oglasa te analizu posjeta web stranice. Za više informacija, pročitajte objašnjenja o online kolačićima, gdje u svakom trenutku možete odbaciti pojedine kolačiće.